Grönkålspaj

2013-12-21 | 21:54:00
Idag har jag exprimenterat i köket, 2 timmar med kniven i högsta hugg resulterade i två stycken Grönkålspajer med fetaost.
Här är receptet:
 

Fyllning

250 g färsk grönkål

3 lökar

1 paprika

250 g fetaost

Smör, Salt, Peppar

 

Äggstanning

3 ägg

2 dl youghurt

1 dl mjölk

 

Det ni gör är att fördela ut grunden till pajen, dvs smördeg som jag använde mig utav, som gräddas i ugnen på 200° i cirka 10-12 min. Koka grönkålen i saltat vatten och fräs sedan i het panna tsm med lök och paprika, salta och peppra. Blanda ihop äggstanningen. Fördela sedan fyllningen över smördegen samt fetaosten. Häll över äggstanningen och grädda i ugnen i cirka 20-30 min.

 
 
 
Super enkelt och förhoppningsvis väldigt gott!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback