Grönkålspaj
2013-12-21 | 21:54:00
Idag har jag exprimenterat i köket, 2 timmar med kniven i högsta hugg resulterade i två stycken Grönkålspajer med fetaost.
Här är receptet:
Fyllning
250 g färsk grönkål
3 lökar
1 paprika
250 g fetaost
Smör, Salt, Peppar
Äggstanning
3 ägg
2 dl youghurt
1 dl mjölk
Det ni gör är att fördela ut grunden till pajen, dvs smördeg som jag använde mig utav, som gräddas i ugnen på 200° i cirka 10-12 min. Koka grönkålen i saltat vatten och fräs sedan i het panna tsm med lök och paprika, salta och peppra. Blanda ihop äggstanningen. Fördela sedan fyllningen över smördegen samt fetaosten. Häll över äggstanningen och grädda i ugnen i cirka 20-30 min.



Super enkelt och förhoppningsvis väldigt gott!
Kommentarer
Trackback